Om Easy2Drive


Køreskolen i Skørping ved kørelærer Sarah Sandvad Jensen og Søren Jensen. Her kan du tage kørekort til personbil og generhvervelse.
Der begynder løbende nye hold. Hold øje på facebook eller på easy2drive.dk/holdstart, hvornår der er næste holdstart.

Når du tager kørekort skal det være et nemt og seriøst forløb, men hos Easy2Drive er der også plads og overskud til at gøre det sjovt og hyggeligt. Her klares de fleste prøver i første forsøg og vi er stolte af den lave dumpeprocent. Teori foregår i lokalerne Jyllandsgade 15A tv. i Skørping, men kørsel foregår i Aalborg mellem kl 8-17.

Vi kører i to Grå Audi Q3 Sportback.

Sarah har mange års erfaring som kørelærer og er både indehaver og kørelærer. Hun åbnede køreskolen i Skørping i sommeren 2014 og i sommeren 2023 udvidede de køreskolen i Støvring.
Du får derfor altid den bedste service og en kørelærer som kender dig. Sarah er 46 år og opvokset i Rebild ved Skørping. Hun har derfor et stort lokalkendskab, og bor nu i Vodskov med Søren og deres datter Karla. Hun har tidligere været kørelærer ved både Driving Academy og Urban Drive i Aalborg. Søren blev kørelærer i 2020 og er både kørelærer og medejer af Easy2Drive.

Gør det nemt at få kørekort – kontakt Easy2Drive!