Easy2drive – Skørping og Støvring køreskole


Vi udvider køreskolen – samarbejde med Støvring køreskole
Søren og jeg som har Easy2drive i Skørping siden sommeren 2014, har indgået et samarbejde med Støvring køreskole i City Centeret 1, Støvring. Dette har vi gjort for at imødekomme ønsker for teori i både Skørping og Støvring, samt mulighed for at tage kørekort til både bil, MC, trailer og traktor.

Derfor vil det fremover også være muligt at tage kørekort hos Easy2Drive i Støvring. 

Støvring køreskole, som Carsten har drevet siden 2018, tilbyder kørekort til bil, motorcykel og stor trailer samt traktor. 

Easy2Drive tilbyder kørekort til bil kat. B og vi fortsætter selvfølgelig med vores køreskole i Skørping som snart har 10 års jubilæum.

De bedste anmeldelser
Hos Easy2Drive – Støvring køreskole tilbyder vi et seriøst kørekort forløb hvor der samtidigt skal være plads til at grine og hygge sig. Vi har en lav dumpeprocent og næsten 100 anbefalinger på Facebook, – alle med 5 stjerner. Det er vi utrolig taknemmelige for. Vi sætter en ære i at de unge, nye bilister får en god oplevelse og bliver dygtige og trygge bilister.

Tilmelding
Tilmelding via linket her eller Stovringkoreskole.dk eller på telefon Sarah 40998173 /Carsten 28101010

Vi glæder os til at tage imod en masse elever til alle kategorier i køreskolen, som ønsker at tage kørekort i Skørping eller i Støvring.